Twoje zdjęcie oraz wygenerowane wideo nie są nigdzie publikowane. Dostęp do nich posiada wyłącznie osoba dysponująca kryptograficznie losowym kodem QR wygenerowanym na ekranie kiosku.
Wszystkie zdjęcia, pliki wideo oraz metadane sesji posiadają twardy znacznik wygasania (TTL = 86 400 sekund) i są automatycznie oraz bezpowrotnie usuwane z serwerów Cloudflare maksymalnie w ciągu 24 godzin od momentu wykonania zdjęcia.
W każdej chwili możesz samodzielnie i natychmiast skasować swoje zdjęcie oraz wideo przed upływem 24 godzin, klikając przycisk „🗑️ Usuń teraz moje zdjęcie i wideo” bezpośrednio pod portretem na stronie kodu QR.
Przesyłane klatki służą wyłącznie do jednorazowego wygenerowania portretu lub 5-sekundowej animacji pamiątkowej i nie są wykorzystywane do trenowania modeli sztucznej inteligencji.